Rug en Nektraining

Op zoek naar een langdurige oplossing voor uw rug-/nekklachten?

Heeft u al jaren last van chronische rug- en/of nekklachten?
Telkens weer die rugpijn na een gezellige avond borrelen, of last van de nek na een lange dag werken? Dan is de rug/nektriatlon wellicht iets voor u!

Voor wie is de Rug-/Nektraining geschikt?

De rug-/nektriatlon, zoals deze training heet, is geschikt voor iedereen met chronische en vaak terugkerende rug en/of nekklachten. De Rugtriatlon/nektriatlon is een trainingsprogramma gericht op aspecifieke rug en/of nekklachten met als doel een betere controle te krijgen over uw klachten door middel van duurzame verbetering van de belastbaarheid.

Komt u regelmatig bij de fysiotherapeut omdat het weer eens in uw rug is geschoten, of heeft u misschien wel last van uitstraling in uw been, dan wordt het tijd om hier iets aan te doen voor de lange termijn.

Vaak last van hoofdpijn, of het gevoel dat u uw nek moet “knakken”? Dit kan een teken van instabiliteit zijn, het is dan belangrijk om de nek duurzaam te trainen.

Onze werkwijze

  • Een individueel programma naar aanleiding van een intake
  • Functionele training zodat het goed toepasbaar is in de dagelijkse activiteiten
  • Niet de pijn maar activiteit staat centraal in de belasting opbouw
  • Training van 1 jaar op basis van 1 training per week onder begeleiding van een fysiotherapeut.
  • Training vindt plaats in kleine groepen


Voor meer informatie over de programma’s kunt u contact opnemen met de praktijk. Kosten kunt u vinden op de site onder het kopje Tarieven.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?