Sportvasten

Wat is sportvasten?

Reset Your Body (Sportvasten) is een methode waarmee u door de combinatie van sporten, supplementen en een dieet protocol, uw spijsvertering ‘reset’ naar z’n oorspronkelijke natuurlijke metabole stand. Het is een vorm van training. U traint uw lichaam om op een andere efficiënte wijze met energie (verbranding) om te gaan.

Voor wie is sportvasten geschikt?

  • Afvallen (vet verbranden)
  • Energie toename
  • Bloeddruk verbeteren
  • Conditie verbeteren (gemiddeld 14% toename)
  • Fitheid
  • Pieken voor sportprestatie

Onze werkwijze

In vroegere tijden waren wij ‘vetverbranders’. Mensen aten vlees, vis, groenten en vruchten. In de loop van de afgelopen decennia zijn wij, door de introductie van koolhydraten en suiker in onze leefomgeving verworden tot ‘suikerverbranders’. Deze suikerstand is dus een gevolg van onze (slechte) Westerse leefwijze. U zou het kunnen beschouwen als een ‘ziekte’.

Deze koolhydraten en suikers slaan wij op in onze cellen als brandstof. Omdat dit een relatief eenvoudige brandstof is en deze brandstof door ons voedingspatroon eigenlijk altijd wel voorhanden is, blijven wij in deze ‘suikerverbranding stand’ hangen. Als we diëten dan gaat ons lichaam in de spaarstand. We verbruiken dus gewoon minder van deze brandstof.

Om deze vicieuze cirkel te doorbreken moeten we ons lichaam dwingen deze stand te verlaten en om te schakelen naar de ‘vetverbranding stand’. Onze oorspronkelijke natuurlijke ‘oerstand’. Deze switch zorgt daarna voor een zeer efficiënte manier van vet verbranden; u valt af, het meeste rondom de romp. Voor mannen ligt dit gemiddeld tussen de 3 en 8 kilo en voor vrouwen tussen 2 en 5. Verder zult u een enorme vitaliteit(s)boost ervaren. U krijgt en behoudt een stoot energie en uw conditie gaat vooruit met zo’n 10 tot 20%!

Kortom een methode die u de kans geeft om in een tijdsbestek van 10 dagen uw lichaam een enorme positieve prikkel te geven en bovenal: een prikkel waardoor / waarmee de bereikte vetverbranding(stand) eenvoudig te handhaven is (géén jojo effect!).

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?